Povești de călătorie din Portugalia: mâine la Muzeul Satului, la Zilele Culturii Portugheze

Facem un fan-club al Portugaliei?, întrebam șugubăţ acum câteva zile, undeva pe blog; DA! Vreau și eu să fac parte din acest club!, a venit răspunsul cuiva care părea că nu glumește absolut deloc când vine vorba de Portugalia. Așa că nu am să glumesc nici eu: vino mâine la ora 14 la Muzeul Satului și vom depăna împreună povești de călătorie din Portugalia; povestitorii vor fi Roxana de la LumeaMare.ro, Cezar de la ImperatorTravel.ro și subscrisul ici-colo.ro, așa că sigur o să ai ce auzi.


De fapt ai face bine să vii chiar mai devreme de ora 14: Zilele Culturii Portugheze au început de marţi și vor ţine până duminică, așa că la Muzeului Satului sunt o mulţime de activităţi legate de Portugalia; iar dacă nu mă crezi pe cuvânt poţi arunca un ochi în program, aici.

p.s. încă nu sunt hotărât 100 %, dar foarte probabil că mâine eu voi povesti despre orașul din fotografie; cine l-a văzut deja va tresări de bucurie și îl va recunoaște imediat, iar cine încă nu l-a văzut ori nu știe ce pierde, ori își poate face o idee citind aici, în mini-ghidul ici-colo al Portugaliei.

2 comentarii: