Ce se mai poartă prin Roșia Montană bucureșteană (4)

Coifuri; da, coifuri se poartă mai nou în Roșia Montană bucureșteană, făcute din hârtiile verzi și roșii cu care oamenii au rămas după construirea frunzei gigantice din Piaţa Victoriei; însă veţi vedea mai jos și un ins mai original, care își făcuse din aceeași hârtie o frumuseţe de mitră papală; se văd semne tot mai clare că iubitorii de câini și ecologiștii Roșiei Montane tind să-și unească lozincile și vocile într-un strigăt comun împotriva a ceea ce au desemnat prin termenul „PDL și USL - aceeași mizerie” (tendinţă cât se poate de logică, în definitiv, de mirare fiind doar faptul că nu au făcut asta mai devreme); de notat că jandarmii au fost mai amabili ca niciodată, din moment ce și-au făcut poză de gup cu manifestanţii - așa cum puteţi vedea în prima fotografie; iar preferata mea de aseară este, la fel ca în alte dăţi, ultima fotografie. Acestea fiind zise, să ne vedem cu bine duminica viitoare J...



















p.s. poate vei dori să citești și Ce se mai poartă în Roșia Montană bucureșteană, De-a ţurca, de-a puia-gaia și de-a Roșia Montană, Ce se mai poartă în Roșia Montană bucureșteană (2) și Ce se mai poartă prin Roșia Montană bucureșteană (3).


2 comentarii:

  1. Mai greu e cu ce se poarta prin sufletele oamenilor...

    Ai avut dreptate, Gabi ISI IMAGINEAZA ca este indragostit.

    Si o spun cu toata seriozitatea, nu in vreun sens...ironic....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, e jungla mare si deasa acolo; cine razbate cu bine prin ea chiar este explorator, nu carlig de rufe; si eu vorbesc serios.

      Ștergere