Cum să te vindeci de Himalaya, Nepal și Tibet. Experiment colectiv.

Pesemne că deja mi s-a dus buhul că am o mică fixaţie pentru Tibet și Himalaya. Nu e ceva grav, consider eu, și îmi place să cred că sunt un pacient simpatic, atât că fac ce fac și iar aduc vorba despre Tibet, Himalaya și ţinuturile tulburător de frumoase din jurul lor. Singura problemă fiind că, foarte probabil, nu o să mă vindec niciodată. Deși mă întreb adesea, oare chiar merită să mă vindec?


Până în prezent am urmat tratamente intensive pentru această afecţiune în Dharamshala - capitala lui Dalai Lama și a exilului tibetan, Nepal, Tibet, valea Spiti, Ladakh - zis și Micul Tibet, Kashmir, Darjeeling și Sikkim. Ceea ce este doar un bun început, aș zice eu, așa că intenţionez să urmez niște cure serioase și prin alte locuri de pe lângă Himalaya, pe care le voi recunoaște spăsit la momentul potrivit.

Acum ceva vreme am aflat cu ușurare că și alţii au probleme similare. Cezar Dumitru zis Imperator, de exemplu, ar avea o afecţiune legată de Nepal. Și ceva probleme cu Bhutanul, dacă îmi amintesc bine. Așa că a avut ideea formidabilă a unui tratament în grup, la care să ne adunăm mai mulţi și să povestim pe îndelete despre afecţiunile noastre privind Himalaya, Nepal și Tibet. Un fel de experiment de vindecare colectivă, va să zică. Iar asta se va întâmpla la Traveo Tales, marţi 18 noiembrie 2014, începând cu orele 19:00, la Ceainăria Rendez Vous. Rezultatele sunt garantate: cei sănătoși se vor contamina și ei, iar cei deja afectaţi vor deveni și mai afectaţi. Dar știţi cum se spune, ghinion


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu